Als je wilt adverteren richting studenten dan zijn er een hoop mogelijkheden. Maar wat is de meest effectieve manier voor jou en waar haal je de meeste conversie uit? Op Studentenmedia.nl hebben we een heleboel mogelijkheden op een rijtje gezet om studenten zowel online als offline te bereiken. Ons advertentiebeleid is erop gericht dat advertenties zo relevant mogelijk zijn. Wij zien adverteerders als partners en denken graag mee voor een campagne op maat.

Elke dag kun je instappen om meteen duizenden studenten te bereiken. Dit kan in iedere studentenstad en je kunt ook nog eens segmenteren op studiejaar en studierichting. Wat dacht je van een advertentie op tienduizenden samenvattingen die studenten kopen? Of een prachtig artikel met UTM tag op Studenten.nl? We hebben veel succes cases als voorbeeld.

Onze bezoekers en lezers zijn aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten. Zij zijn tussen de 17 en 26 jaar en studeren aan een HBO of WO instelling in een van de studentensteden.

Heb je zelf een goed idee of wil je een sparren over de mogelijkheden? Laat het ons weten. Via onze studentenmedia komen adverteerders in contact met studenten!

Neem contact op