Studenten in Groningen zijn een interessante doelgroep, maar vrij lastig om op de juiste manier te bereiken. Hoe bereik je deze studenten dus op een effectieve manier? Adverteren in ouderwetse kranten of flyers verspreiden tijdens de KEI week levert doorgaans niet het resultaat op dat je in het marketingplan bedacht had. Met behulp van onze veel gebruikte media kun je jouw studentencampagne in Groningen wél kracht bijzetten, zowel online als offline!

In Groningen kun je richting studenten adverteren via de jaarlijkse Studenten Informatiegids en de jaarlijkse Studenten Krijtposter. En op ieder gewenst moment kun je een campagne richting de Groningse studenten doen via de Stuvia Samenvattingen en Studenten.nl. Per jaar bereiken wij alleen al in Groningen 120.000 studenten!

Onze opdrachtgevers zijn onder andere: gemeentes, banken, studentenverenigingen, kringloopwinkels, sportscholen, autorijscholen, theaters, horeca, uitzendbureaus, huisartsen, tandartsen, reisorganisaties en boekhandels. Zij werken met advertorials, advertenties, content marketing en online banners.

Ben je op zoek naar Geneeskunde studenten aan de RUG of wellicht communicatie studenten van de Hanze Hogeschool? Wil je alleen maar studenten bereiken die in Groningen op kamers zitten? Zoek je misschien enkel eerstejaars studenten? Of wil je graag alle studenten in Groningen bereiken? Bij ons kan het. Op onze website staat per medium al de nodige uitleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden en ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op