Studenten in Utrecht zijn een interessante doelgroep, maar vrij lastig om op de juiste manier te bereiken. Hoe bereik je deze studenten dus op een effectieve manier? Adverteren in ouderwetse kranten of met een flyer in een goodiebag levert doorgaans niet het resultaat op dat je in het marketingplan bedacht had. Met behulp van onze veel gebruikte media kun je jouw studentencampagne in Utrecht wél kracht bijzetten, zowel online als offline!

In Utrecht kun je richting studenten adverteren via de jaarlijkse Studenten Informatiegids en de jaarlijkse Studenten Krijtposter. En op ieder gewenst moment kun je een campagne richting de Utrechtse student doen via de Stuvia Samenvattingen en Studenten.nl. Per jaar bereiken wij alleen al in Utrecht 140.000 studenten!

Onze opdrachtgevers zijn onder andere: banken, gemeentes, autorijscholen, studentenverenigingen, kringloopwinkels, sportscholen, theaters, horeca, uitzendbureaus, huisartsen, tandartsen, reisorganisaties en boekhandels. Zij werken met advertorials, advertenties, content marketing en online banners.

Ben je op zoek naar Psychologie studenten aan de Universiteit Utrecht of wellicht Economie studenten van de HU? Wil je alleen maar uitwonende studenten bereiken? Zoek je misschien enkel eerstejaars studenten? Of wil je graag alle studenten in Utrecht bereiken? Bij ons kan het. Op onze website staat per medium al de nodige uitleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden en ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op